söndag 23 mars 2008

outfit'


En säkert återkommande trend varje vårsäsong är safaristilen. Inte bara är stilen praktisk och tacksam för alla kroppstyper, utan den lämnar även stort utrymme för egna tolkningar. För ingen vill se ut som en karbonkopia av modemagasinens fotosessioner.

Tröja Nom De Guerre (cirka 1260 kr, Oki-ni.com) – Till våren då ylletröjor och halsdukar börjar bli för varmt är en bomullströja med något högra krage en skönt alternativ. Här från det New Yorkbaserade kreativa kollektivet Nom De Guerre.

Jacka Barbour (cirka 2130 kr, Countryattire.com ) – Den som tycker Barbours jackor är något för gubbigamotorcykelinspirerade International. För våren finns den även i ett något nättare bör definitivt ta en titt på variant än den vaxade.

Manchesterbyxor Paul Smith (cirka 1260 kr) – Liksom chinos är ett par manchesterbyxor ett skönt alternativ till jeans. Här i en snygg slitning från Paul Smith.

Väska Dirigo (1400 kr) – Den som gillade Dirigos första kollektion som lanserades i höstas lär inte bli besviken på företagets andra. Vid sidan av ett antal snygga väskor har Dirigo utökat sitt utbud till att nu även omfatta byxor, skjortor och sandaler.

T-shirt Topman (cirka 175 kr) – Lagom till Håkan släpper nytt är det dags att införskaffa en blå-vitrandigt-shirt för att återigen få uppleva sin ungdom komponerad till ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”.

Skor Rokin – Vi har tidigare tipsat om Rokins kanvasboots som passar perfekt till denna safariinspirerade stilen.

Inga kommentarer: